Bohemian rhapsody

Untitled-1

Är så shoppingsugen just nu. Tro det eller ej men jag shoppar faktiskt väldigt sällan, ofta känns det lite som att jag får shoppingbehovet tillfredsställt genom mitt jobb men då och då slår det till. Som nu, när jag märker att sommaren är här på riktigt. Hade gärna uppdaterat garderoben med dessa godbitar! Blus, sandaler, halsband, byxor, tunika, halsbandshorts.

Annonser

3 thoughts on “Bohemian rhapsody

  1. Hej Maria! Ja visst är man shoppingsugen nu när sommaren är här! Jag undrar vad du använder för hudprodukter/make-up i ansiktet för att se så himla fräsch ut! Ha det gott o stort grattis till förlovningen! Kram Carolina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s