Hotel Costes

IMG_1874

Bakom kolsvarta dörrar och fönster gömmer sig Hotel Costes i Paris, ett av världens kanske mest kända hotell. Du behöver langa fram den stora plånboken för att bo här men att gå hit för en lyxig lunch (smällde av hur goda mina grillade räkor var), middag eller bara ett glas champagne är helt perfekt! Att be om en plats på innergården är ett säkert kort om du (mycket diskret, naturligtvis) vill spana på modeller och kändisar. Keither Sutherland med entourage satt vid bordet bredvid när F och jag var här och åt. Och missa för sjutton inte att ta en titt på dessertmenyn, den är sofistikerat enkel men galet smarrig. Jag ropade in ett berg av fluffig maräng, vaniljgrädde, färska bär och hallonsås…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s