På begäran

IMG_3294

Med jämna mellanrum får jag frågan vad gör du egentligen på ditt jobb? och på begäran ska jag då och då försöka slänga in några inlägg som handlar om just det, här i bloggen. Ett av mina ansvarsområden är Bik Bok Styleguide och stor del av det jobbet handlar om research, planering, förberedelser och även efterarbete. Fotostudio, fotograf, hår och make up-artist och modell ska bokas, teman ska sättas och inte minst, outfits ska stylas.

IMG_3363

Inför varje plåtning jobbar jag mycket med mood boards, det är som små anslagstavlor där jag samlar inspirationsbilder med allt från bra uttryck och poser till snygg styling. Dessa briefar jag sedan mitt team om så att vi är på samma nivå och för att säkerställa att vi jobbar mot samma mål, under själva produktionen. Efteråt väljer jag ut bilder, kommenterar önskad retusch och ser sedan till att materialet publiceras i var och en av Bik Boks olika sociala medie-kanaler.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s