Lördag hemma i sängen

IMG_4124

Och annars? Idag ligger jag nedbäddad hemma i en riktig dunderförkylning, rackarns att den skulle komma så olägligt (eller egentligen, när passar det att vara förkyld?) nu när det är långhelg… Men men. Kunde ha haft det värre så jag ska inte klaga, jag förlitar mig på att vila, sömn, te, glass (tusen tack älskling) och inte att förglömma den nya säsongen av Orange is the new black som precis kommit ut på Netflix ska göra susen! Ska släpa mig ut i vardagsrummet och kolla på några avsnitt nu.

IMG_4113

Mina vackra pioner piggar såklart också upp.

2 reaktioner till “Lördag hemma i sängen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s