Inte alltid som man tänkt sig

IMG_4432

En liten tjuvtitt från gårdagens plåtning! Och på tal om det, vilken dag jag hade igår. Trodde ju att jag blivit frisk från min förkylning men tji fick jag, häromkvällen förvärrades mitt halsont och jag åkte även på världens ögoninflammation (du som haft det vet hur hemskt det är). Tillbringade hela förmiddagen hos doktorn. Hade egentligen velat åka hem och lägga mig men med en riggad fotostudio och ett väntande team var tyvärr inte vila något alternativ.

Så himla skönt att jag jobbar med världens finaste team som bara var snälla och omtänksamma när jag stövlade in tre timmar för sent, svag med gråten i halsen, dunkande huvud och ett knallrött rinnande öga. Höll koncentrationen uppe hela dagen men åkte sedan hem och däckade. Jag är ju typ sämst i världen på att vara sjuk men nu måste jag bara låta mig läka ihop här antar jag.

2 reaktioner till “Inte alltid som man tänkt sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s