Godmorgon lördag

IMG_433111

Lördag betyder sovmorgon och frukost ute på balkongen. Jag är tack och lov nästan helt bra från ögoninflammationen nu, så himla skönt. Tror inte att jag skrev det tidigare men jag åkte ju på en bihåleinflammation också (!) så jag äter antibiotika mot det, så glad för att det är medicin som verkar snabbt. Känner mig av förklarliga skäl lite reducerad på energi men kommer starkt tillbaka, det är det viktiga. Hoppas allt är bra med dig där på andra sidan skärmen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s