Midsommarracet

IMG_4571

Midsommar närmar sig och förutom den härliga helgen har jag även tagit några semesterdagar veckan efter. Som alltid innan ledighet har jag väldigt mycket att göra, både på jobbet och privat. Saker ska förberedas och planeras, lämnas över, bokas in, det ska packas och fixas. Jag låtsas att jag har en inbyggd växellåda och i extra hektiska perioder växlar jag upp och trycker plattan i mattan. Och det går ju alltid bra, det gör ju faktiskt det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s