Sommarkväll på landet

tisdag

Sorry för lite suddig mobilbild men jag lät kameran vila hemma när jag var ute på äventyr idag. Har ätit glass och hängt på bryggan i härligt sällskap och när jag kom hem stod solen lågt på himlen och kastade ett helt fantastiskt gyllene sken över ängarna. Den här tiden på året är finast, den är verkligen det. Ser förresten i besöksstatistiken att ni är extra många som klickat er hit de senaste dagarna, kul! Min besöksstatistik brukar faktiskt ofta gå upp just när jag har semester, vet inte riktigt vad det beror på? Hursomhelst, välkomna ska ni vara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s