Short but sweet

IMG_49766

Min lilla minisemester på landet börjar lida mot sitt slut för den här gången. Du kan flytta tjejen ur landet men aldrig landet ur tjejen, jag är beroende av att då och då få en dos natur, skippa allt vad smink heter och klädd i nattlinne borsta tänderna ute på gården. För mig är det en skön kontrast mot min vardag i stan och jag känner ofta att jag har det bästa av två världar, det ena gör att jag uppskattar det andra. Jag har haft tre fantastiska dagar och har bland annat klappat kalvar i hagen, hängt med bästa syrran och CJ, åkt på utflykt, hittat en ny sjö (!)…

IMG_5039

…ätit Nora-glass, bakat (och ätit såklart, hehe) en hel del…

IMG_5063

…sett himlen målas i brinnande gult och rosa och gått sena kvällar i trädgården och njutit av klar, krispig luft som doftar jasmin och sommarregn. Imorgon packar jag väskan och laddar om för Bråvallafestivalen, vi ses där!

En reaktion till “Short but sweet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s