Nivea Sensitive

IMG_0352

I månadens paket från Reddville fick jag Niveas nya hudvårdsserie Nivea Sensitive. Dagkrämen och nattkrämen både lugnar och vårdar och är perfekt för hy som lätt blir torr eller irriterad. Krämerna innehåller båda bland annat lakritsrot som verkar antiinflammatorisk och druvkärneolja som stärker huden motståndskraft. Serien innehåller även ett ansiktsvatten som tar bort smink och återfuktar. Alla produkterna är parfymfria och utan parabener och färgämnen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s