Lana Del Rey

IMG_5497

Bästa konserten på Bråvalla? På utlovad tidpunkt, iklädd vit singoalla-top och enkla jeansshorts, med bubbelgum i munnen och det långa håret perfekt svallande över axlarna kliver Lana Del Rey upp på scenen. Hon ler stort, tar ton till ”Cola” och direkt händer något. Ett slags beundrande lugn lägger sig över publiken, hennes scennärvaro är magisk och det går inte att sluta titta på henne. Mellan låtarna drar hon diskreta små bloss från en cigarett, dricker milkshake med sugrör och säger att hon får ”good energy” av att vara på Bråvalla.

IMG_5518

Hon rör sig graciöst med lugna, nästan försiktiga, små rörelser. Efter halva konserten lägger hon plötsligt ned mikrofonen och kliver av scenen, ned till fansen på första raden där hon under någon minut glatt ställer upp på att ta selfies, kramas och ta emot presenter som blomsterkransar och en keps (som hon sedan sätter på sig på scenen). Förutom det händer det ärligt talat inte så jättemycket men ändå vill jag knappt blinka, med rädsla för att missa en sekund.

IMG_5465

IMG_5483

Jag vet inte om det var solnedgången eller Lanas utstrålning som lös upp hela festivalområdet med ett varmt, vackert ljus den torsdagskvällen. Men att hon är en sann superstjärna, det är en sak som är säker.

En reaktion till “Lana Del Rey

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s