Sommarnatt

photo-19

Men den här sommarvärmen hörni, hur härligt? Gick raka vägen hem från kontoret i eftermiddags och satte mig ute på balkongen med favoritpodden i lurarna (fick typ en lite uppdaterad syn på han som annars alltid är så helylle?) och bok i knät och bara njöt. Gick och tränade en sväng men så hamnade jag här ute på balkongen igen där jag sitter med datorn just nu. Klockan är snart midnatt, jag är klädd i ett tunt linne och kjol men fryser inte ett dugg. Luften känns snarare behagligt mjuk och skönt sval som kontrast till dagens värmebölja. Himlen är melerad i duvblått och en än så länge blek måne skymtar över hustaken. Sommarnatt alltså.

2 reaktioner till “Sommarnatt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s