Topp tre just nu

IMG_6822

1. Semestergarderoben. Enkelt och skönt, såhär trivs jag som bäst.

IMG_6783

2. Frukost hos mamma. Eller ja, rättare sagt alla måltider mamma dukar fram. Här är kylskåpet alltid fyllt och hon är verkligen expert på att få det att kännas sådär extra mysigt och gott. Syrran och jag jublar.

IMG_6802

3. Vad är en semester utan böcker? Häromdagen slog jag till på sommarens stora hit och vill helst inte lägga den ifrån mig.

IMG_68366

Lägg till sovmorgon, att plocka färska smultron och jordgubbar direkt från mammas trädgård, gosa med katterna, äta sushibuffé och framför allt att sänka axlarna och slappna av… Jag kunde inte be om en finare start på min semester.

3 reaktioner till “Topp tre just nu

  1. Hej Maria!

    Har tipsat dig tidigare om saker, men har du läst Jojo Moyes ”Livet efter dig”? Tror verkligen du skulle gilla den, ett tips till semesterläsningen alltså 🙂

    /Trogen läsare

    1. Hej Julia, tack snälla för tipset! Och vet du vad, just den boken ligger faktiskt på mitt sängbord just nu, fick med den med någon tidning jag köpte nu i sommar. Ska absolut läsa den! 🙂 Glad sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s