Sommarfavoriter

2014-07-14

Mina nyckelord för en smart och snygg semestergarderob är sköna sommarplagg som är lätta att kombinera med varandra. Satsa på färger som matchar, mina favoriter är vitt, blått och toner av sand och persika. En tunika blir en vardagsklänning tillsammans med ett par platta skinnsandaler. En löst sittande skjorta passar både att slänga över bikinin och till jeansshorts. Och mina favoritsolbrillor från Céline passar till precis allt. Tack vare CupoNation kan du just nu shoppa sommarfavoriterna till extra snälla priser, hur bra är inte det?

Detta inlägg är skrivet i samarbete med CupoNation

4 reaktioner till “Sommarfavoriter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s