Hot child in the city

IMG_77744

Igår hade vi en helkväll på stan i Örebro, min bästis ML och jag. Körde drinkar och disco och kunde verkligen inte sluta prata om alla våra eskapader och äventyr vi var med om för en sisådär tio år sedan, då vi hade vår stora partyperiod. Det var en helt underbar tid och ja, självklart hade vi minst lika kul igår. De mest fantastiska sakerna ändrar sig inte, så är det bara. Ser ni mitt hår förresten? Jag har varit hos min frisör Ida på Salong Blonde och hon har fräschat till mig, sjukt nöjd som alltid efter ett besök hos henne! Mer om det senare.

2 reaktioner till “Hot child in the city

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s