Varsågod! Sommarrabatt hos Salong Blonde

IMG_7728

I lördags styrde jag stegen till Kungsgatan 19-21 i Örebro för att besöka min frisör, världens bästa Ida Berggren på hennes Salong Blonde. Satte i nya keratinslingor och klippte lugg! Har ju länge gått och tänkt på en just sådan där lång, svepande och nu gjorde vi slag i saken. Är så himla nöjd! Jag som ofta har håret uppsatt i en hästsvans eller knut, med luggen blir det liksom lite mer frisyr av det hela.

IMG_79622

Har sagt det förr och jag säger det igen, Ida är MAGISK när det gäller hair extensions. Hon är Nordens ledande frisör när det gäller just det, resultatet blir supernaturligt och håller alltid minst ett halvår utan att man behöver sätta om det. Detta trots att jag tränar, badar och lever rullan. Helt fantastiskt. Ida jobbar uteslutande med små, små keratinfästen eftersom det är det överlägset mest diskreta, som håller bäst och sliter minst.

IMG_82044

Som en fantastisk sommarpresent har jag nu nöjet att erbjuda dig som läser min blogg hela 15% rabatt på alla hårförlängningar hos Ida, hur bra?! Du hittar mer information och prisuppgifter här. Boka tid på mail kontakt@blondebyida.se eller ring 019-760 50 70, glöm inte att hälsa från mig.

10 reaktioner till “Varsågod! Sommarrabatt hos Salong Blonde

  1. Hört mycket gott om Ida, redan i våras bokade jag tid hos henne, noggrann om vilken tid jag tog, då hon inte jobbade ett tag(mammaledig) Sen när dagen väl var kommen såg jag såå fram emot att få en fin färg i frillan, Väl där så ropade en annan tjej upp mig och det var inte Ida. Alltså måste det blivit något fel men jag tittade såååå noga när jag bokade just för att de var Ida jag ville till och där vill jag inte säga att jag inte låter henne fixa håret så jag tänkte ja de kan väll funka men eftersom att ja ville ha en fin ljus brun/slingat hår tänkte jag att blond experten Ida skulle fixa de galant, blev inte speciellt nöjd men ja o andra tjejen kom bra överens och det kändes svårt o säga något om att vilja gå till Ida istället.. =/ tråkigt hänt men det gör att man kanske hellre letar sig till annan salong vid behandlingar =(.

    1. Oj, nej det klart att man vill gå till den frisör man bokat, kanske till och med extra speciellt i det här fallet eftersom Ida är specialist. Lätt att vara efterklok nu men om jag varit i din situation hade jag sagt till direkt då jag såg att det inte var Ida som skulle behandla dig och frågat vad som blivit fel med bokningen. Jag tycker inte det är att vara fräck på något sätt, om det är speciellt Ida du vill gå till så är det. Jag kan verkligen, verkligen rekommendera henne! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s