Grünerløkka Bakeri

IMG_9229

Semestern är slut och en bra sak med att vara tillbaka i stan är att ha restauranger så lättillgängligt. Det finns verkligen så många bra matställen i Oslo! Fredrik och jag har ätit ute inte bara en utan tre (!) gånger bara den här helgen. Igår till exempel, då vi gick till Grünerløkka Bakeri för brunch.

IMG_9225

Jaha mackor? Kanske ni tänker nu men det här är inte vilka smörgåsar som helst. De kallas för ”Blingser”, brödet är nybakt i bageriet och fyllningarna är fantastiska. Jag valde med manchego, aioli, oliver, sallad och rödlök, såå gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s