Vardagsinspiration

Collageacne

Ofta klickar jag mig på sidor som Net-a-Porter inte bara för att fönstershoppa och kika på nyheter utan även för att inspireras av stylingen. Jag är så glad att min garderob sakta men säkert utökas med fina vardagsplagg. Jag shoppar mer sällan men av bättre kvalitet. Med en bra basgarderob blir det så mycket enklare på morgonen, du vet vad du har och det är plagg som du passar i. Personligen trivs jag bäst i färger som vitt, beige, svart och olika nyanser av blått. Alla färgerna passar bra tillsammans vilket gör att jag maxar användningsområden och kombinationsmöjligheter.

Alla outfits på bilderna kommer från Acne och finns här, här, här och här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s