Weekend recap

IMG_8262

Söndagskväll, har precis ätit sushi och nu jag halvligger i soffan med datorn på magen och förbereder lite av morgondagens jobb innan läggdags. Har tillbringat helgen på landet i Sverige och det har handlat helt om att krama ut det sista av sommaren som verkligen varit den bästa någonsin. Har sagt det förut och jag säger det igen, jag är så tacksam över att ha det bästa av två världar, både livet på landet och min mer hektiska vardag i stan. Det ena ger det andra och jag skulle inte vilja vara utan något av det. Hoppas du också haft en fin helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s