Feel the base

CollagelinenKan ju inte prata mig nog varm om vikten av bra basplagg. Jag älskar såklart ett bra budgetfynd men just när det gäller enkla, tidlösa garderobshjältar lönar det sig i längden att satsa på kvalitet och fina materialval. Hellre en lite dyrare och riktigt bra än flera billiga som tappar form efter några tvättar. Theory gör fantastiska toppar som passar till precis allt, från jeans och sneakers till kort kjol och vassa klackar. Du hittar dessa här och här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s