Nytt i garderoben

IMG_1015

IMG_1018

Var ute på stan för att fixa födelsedagspresent till min fästman, tror ni inte att jag lyckades med lite shopping till mig själv också? Hehe. Har spanat på de här sandalerna flera gånger, såg dem på January Jones och när jag upptäckte ett enda par kvar i min storlek på 70% rea (!) kunde jag ju bara inte låta bli. Ska inviga dem när jag åker till London på torsdag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s