I min sminkväska

IMG_1682

Just nu är jag inne i en period där jag tröttnat på vad allt vad smink heter, känner mig fräschast när jag inte sminkar mig alls. Men när jag ska till jobbet applicerar jag lite foundation och så använder jag detta fantastiska lipgloss. Krämig konsistens och smarrig doft av kolakaramell betyder full poäng från mig. När jag ska köpa nya produkter läser jag alltid recensioner från andra (scrolla ned när du klickat dig in på sidan) och mycket riktigt, här blev jag verkligen inte besviken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s