Bakom kulisserna

IMG_1639

Med jämna mellanrum för jag mail från er läsare som önskar fler inlägg bakom kulisserna från mitt jobb. Något ni kanske inte vet är att jag ingår i en projektgrupp som arbetar med Bik Boks värderingar och image både internt och externt. Häromdagen samlades vi utanför kontoret för en workshop. Klagade inte på utsikten från kontoret, om man säger så.

IMG_1622

Såhär kan ett arbetsbord se ut där vi spånar fram nya idéer. Ingen kreativitet utan snacks eller hur är det nu? Hehe. Om det är något annat mer specifikt du vill se här i bloggen, tveka inte att kommentera eller dra iväg ett mail.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s