Coverbrands

IMG_1714

Min blogg är ju en hobby vid sidan av mitt jobb, av den enkla anledning att jag älskar att uttrycka mig kreativt genom text och bild. Jag hinner tyvärr sällan gå på en bråkdel av de pressevent jag trevligt nog blir bjuden på eftersom dessa ofta är på dagtid, men ibland visar inbjudningen after work och då brukar jag försöka tacka ja. Igår bjöd Coverbrands in till mingel.

IMG_1748

En modern klassiker. Låt dig inte luras av den barnsliga förpackningen, denna highlighter ger fin lyster och kan användas lite överallt, till exempel på kindben, nyckelben och under ögonbrynen.

En reaktion till “Coverbrands

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s