Ladies in… beige, blått och grönt

IMG_1920

När det gäller bröllop tycker jag själv att det är himla kul att se vad de andra gästerna har på sig, speciellt de kvinnliga, såklart. Killar har ju inte riktigt samma valmöjligheter då det är dresscode smoking. Det var det i lördags och överlag var aftonklänningar i blå, beige och korall populärt. Och så jag i min smaragdgröna, en flera år gammal sidenfavorit från Stylein. Vi pratade om vad fin man känner sig när man får klä upp sig ordentligt. Jag tillhör skaran som gillar tydlig dresscode på större tillställningar, tycker att det är skönt att veta vad som förväntas av en som gäst och man slipper eventuell klädpanik.

2 reaktioner till “Ladies in… beige, blått och grönt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s