Det Nye

IMG_3365

Måndag och jag är back in business efter både solsemester och myshelg på landet och det känns riktigt bra. Är glad över att ha varit bortrest och fått ladda upp med solljus och värme (vi hade trettio grader varmt varje dag, helt fantastiskt) och nu är jag himla glad över att vara hemma igen. Jag älskar ju min vardag. Hittade förresten precis mig själv som ett bloggtips i det nya numret av norska tidningen Det Nye, tusen tack för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s