Inget höstdepp

IMG_3434

Men hörni, vilken fantastiskt fin söndag. Solen strålar från klarblå himmel och träd och buskar har målats om till så vackert gult och rött. Nu är det oktober, det är höst. Även om jag föredrar sommar känns det bra. Gjorde lite helgshopping igår och slog till på ljung som vi (min fästman) planterat på balkongen, värmeljus, en ny ljuslykta i blank koppar slank också med. Och färska blommor såklart. Att göra mysigt och fint hemma är mitt bästa tips för att undvika höstdepp. Att vara utomhus så mycket man kan, de timmar på dygnet då det faktiskt är ljust. Läs böcker, se på film, träna, gå på museum, gå på konsert. Baka och laga mat, passa på att testa nya recept… Själv ska jag lära mig att göra en riktigt smarrig risotto.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s