Vogue Videos

Skärmavbild 2014-10-05 kl. 00.36.51

Ett litet tips såhär lite mitt i lördagsnatten. Jag är home alone ikväll och passar då som vanligt på att frossa i filmer och klipp som mest jag, inte så mycket min fästman, gillar. Förutom en dokumentär om Bettie Page på Netflix har jag plöjt igenom Vogue Videos. Behind the scenes-klipp och intervjuer med bland andra Anna Wintour, Sarah Jessica Parker, Blake Lively, Reese Witherspoon, Chiara Ferragni, Zac Posen… Tycker det är kul att se hur kändisar mer och mer bjuder på sig själva, speciellt i modevärlden. Tone of voice har förändrats och med kategorier som ”Instagirls” och ”#followme” känns det inte helt tagit ur det blå att denna relativt nya avslappnade, lättillgängliga stil är inspirerad av öppenheten i sociala medier. Kul! Det här klippet där Rihanna sms:ar med Anna Wintour är så sjukt roligt, haha.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s