Lyx, mellan eller budget?

Collagered

Ni vet sådana där lyx eller budget-guider i tidningar, jag tycker att det är lite kul att spana in vad man helst skulle välja. Här har jag valt tre av höstens bästa köp, alla i olika prisklasser. Vi börjar med den röda tröjan. Lyx från Helmut Lang, kul collegetröja från Karssen till mellanpris och stickat budgetfynd från H&M.

Collagekjolar

Gräddvit vippig kjol. Ljusa toner som off-white och beige piggar upp i höstmörkret. Matcha med en stickad tröja. En riktig lyxlirare till kjol från REDValentino, cashmere till mellanpris från Ganni och ett superfint budgetalternativ från Bik Bok.

Collageboots

Boots. De bästa varje-dag-skorna är i skinn, har en nätt siluett och sådär helt perfekt klackhöjd. Tillräcklig låg så att man inte blir trött i fötterna efter en lång dag men samtidigt så pass hög att man får de där extra centimetrarna som gör att man sträcker på ryggen. Lyx från McQ Alexander McQueen, mellanpris från Bianco by Camilla Pihl (de här landade faktiskt i min garderob häromdagen, så himla fina) och bra budgetfynd från Din Sko.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s