Bra saker med höst

photo 2

Hösten är här, med besked, jag kände det tydligt när jag gick och småhuttrade på väg hem från träningen tidigare ikväll. Men trots kylan och mörkret så tillhör jag dem som tycker om höst. För mig är det lite som en nystart, tycker att det är kul att dra igång nya projekt på jobbet och säsongen är verkligen en underbar anledning till att få mysa inne på kvällarna med gott samvete. Mjuka kläder på, tända ljus, en stor tekopp, nybakade scones, en bra bok, en ny tidning, titta på tv-serier eller en film bland fluffiga kuddar i soffan… Sorry om jag låter klyschig haha men jag gillar’t. En annan bra grej? Att hänga runt i stora stickade tröjor. Plockade fram den här blå från Étoile Isabel Marant ur garderoben häromdagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s