Tre snabba från idag

IMG_3834

Bik Bok öppnade en ny butik idag, i det nya shoppingcentret Fornebu S, strax utanför Oslo. Det är så sällan jag hinner att vara med på butiksöppningar nuförtiden men det här centret ligger ganska nära kontoret så jag passade på. Så glad för det! Det är en speciell känsla att öppna en ny butik, teamet är så pepp och allt är nytt och fräscht. Hela centret är väldigt fint och har en stark miljöprofil vilket jag tycker känns extra bra. Här kan du läsa mer om just det. Jag rekommenderar varmt ett besök.

IMG_3839

Det här var alltså idag klockan två på dagen. Så mycket folk!

IMG_38488

På väg hem gick jag en sväng på stan vilket resulterade i både ett par skor och ett armband. Min kille tittade helt frågande på mig och bara ”men du köpte ju precis nya skor” och ja… Det gjorde jag. Men de här var bara för perfekta för att avstå, hehe. Visar senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s