Favoritkombination

IMG_3936

IMG_3945

Stickad tröja från Never Denim och kjol från Bik Bok, båda plaggen har precis kommit ut i butik. Lutar åt att detta kan bli två nya favoriter i höst och vinter – tröjan är supermjuk, varm och inte det minsta stickig trots att den är så tjock och gjord i 100% ull. Kjolen är en perfekt bas (och ett sjukt bra budgetfynd) som passar ihop med i princip vilken överdel som helst. Nu ska jag slänga mig i soffan med datorn på magen och se på det nya avsnittet av Ensam mamma söker! Älskar det programmet.

En reaktion till “Favoritkombination

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s