The miracle of fall season

IMG_4263

Glad lördag på er! Det är så mycket spännande som händer runtomkring mig just nu, allt är superkul men det kräver koncentration och höga växlar. Skönt med helg nu, jag passar på samla energi och ladda om. Fantastiskt fint väder i Oslo idag och jag har varit ute och strosat på stan tillsammans med min käraste.

IMG_4272

På den första bilden ser ni mina nya skor från Zara men viktigare än det, spana in naturen! Vilka färger. Hela parken är målad i gult och honung och när solen sken över trädtopparna såg det precis ut som en saga. Så fint.

2 reaktioner till “The miracle of fall season

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s