Härliga helg

IMG_4642

Åkte till Sverige i fredags och har varit här över helgen, andats frisk luft en snabbis på landet och träffat nära och kära i Örebro. Skippade Halloween i år eller snarare såhär, bytte bort party mot kvalitetstid hemma hos min bästis. Alla gånger bättre om du frågar mig, det var precis vad jag längtade efter. Idag har vi gått på stan, ätit god lunch och snart är jag på väg till Oslo igen. Som vanligt lämnar jag min gamla hemstad fylld av energi. Så fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s