Lugnet före stormen

IMG_4741

Det ser kanske rörigt ut på stativet men skenet bedrar, här har jag stenkoll på alla outfits som ska fotas på morgondagens plåtning. Jag stylar Bik Bok Styleguide en gång i månaden och vissa gånger är faktiskt roligare än andra, älskar när looks liksom behagligt bara faller på plats och jag snabbt ser tydliga teman redan när jag plockar plagg från väggen. Idag kändes allt lite sådär extra bra och jag är superpepp inför imorgon. Woop!

2 reaktioner till “Lugnet före stormen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s