Weekend recap

IMG_7553

Vilken helg! För min del startade festligheterna redan i torsdags med de här killarna. Så sjukt bra, ni måste lyssna! I fredags bjöds det på en helkväll i form av både jobbevent (Bik Bok by Lene Orvik, kollektionen lanseras 14:e november, missa inte) och födelsedagsfest ute. I lördags, ja då sov jag, haha. Idag har jag jobbat lite, bjudit syrran på lunch, ringt och grattat pappa såklart. Nu ska vi äta våfflor och titta på film. Sköna söndagskväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s