Weekend recap

IMG_7553

Vilken helg! För min del startade festligheterna redan i torsdags med de här killarna. Så sjukt bra, ni måste lyssna! I fredags bjöds det på en helkväll i form av både jobbevent (Bik Bok by Lene Orvik, kollektionen lanseras 14:e november, missa inte) och födelsedagsfest ute. I lördags, ja då sov jag, haha. Idag har jag jobbat lite, bjudit syrran på lunch, ringt och grattat pappa såklart. Nu ska vi äta våfflor och titta på film. Sköna söndagskväll!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s