Statement earrings

IMG_4888

Mitt smyckeskrin är ganska blygsamt, jag är inte så mycket för bling-bling utan väljer gärna mer diskreta armband och örhängen. Jag använder min förlovningsring (såklart), små stjärnörhängen från Anine Bing och armband från Sophie by Sophie varje dag, that’s it. Men så sprang jag på dessa glittrande skönheter på en marknad för ett par helger sedan och var bara tvungen att slå till! Stenarna är gjorda i glas, blått och grönt är mina favoritfärger och jag tycker att stora örhängen kan vara himla fint till uppsatt hår och en enkel outfit.

Här (lyx), här (mellan) och här (budgetfynd) hittar du liknande örhängen.

Annonser

2 thoughts on “Statement earrings

  1. Såå fina!! Och du har ju ett till ”smycke” på dig varje dag hihi din guldfärgade klocka ;-))) :-* ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s