New work

Skärmavbild 2014-11-10 kl. 23.11.32

Minns ni plåtningen förra veckan? Nu har de första bilderna kommit, här är en tjuvtitt från min dator. Det färdiga jobbet finns publicerat på bikbok.com, klicka här för att spana in. Stort partyfokus på Bik Bok just nu, perfekt om du kanske letar klänning till stundande jul- och nyårsfester? Modell Juliane S fotograferad av Tone Tønseth, hår- och make av Therese Dombek, Art Director Helene Stålem Sørensen, assistent Ida Mietle Furuheim och styling av mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s