Weekend bag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glad helg hörrni! Startade min lördag med en smarrig brunch och sedan har jag sprungit på stan mest hela dagen. På vardagar behöver jag min stora väska eftersom jag ofta släpar runt på så mycket grejer men såhär off duty på helgerna plockar jag gärna fram en mindre. En lite ny variant på weekend bag kan man säga.

Kappa från Ganni, halsduk Bik Bok, väska Saint Laurent och solbrillor Céline.

2 reaktioner till “Weekend bag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s