Födelsedagserbjudanden på Salong Blonde

IMG_7724

Den här veckan fyller Salong Blonde i Örebro tre år och firar detta med fina erbjudanden varje dag 1-5:e december. Idag, måndag 1:a december är det -50% rabatt (!) på den, ja låt mig säga magiska, håroljan Make it! Ordinarie pris 695 kronor. Make it ger dig upp till fem centimeter längre hår på fyra veckor, mer information hittar du här. Erbjudandet gäller hela dagen i salongen men endast i begränsat antal så skynda dig dit! Hälsa Ida från mig och håll utkik för fler erbjudanden hela veckan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s