Nobeldagen

IMG_5376

Pyntar med vackra rosor (tack älskling!) här i bloggen idag, Nobeldagen till ära. Och vet ni vad, jag ska faktiskt gå på Nobel Peace Price Celebration här i Oslo ikväll! De båda fredspristagarna Malala Yousafzai och Kaliash Sathyarti kommer att vara på plats, jag är bjuden genom jobbet (Bik Bok samarbetar med Plan) och det känns helt fantastiskt att få vara med och uppleva detta stora. Klädkoden är ”fest och färgglatt”, jag har rotat nästan längst in i garderoben för att fiska fram något som inte var stickat eller grått, haha. Detta blir otroligt spännande, hej så länge!

4 reaktioner till “Nobeldagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s