Messy bun

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glad Lucia på er! Här kommer gårdagens detaljer, sjal från Étoile Isabel Marant och slarvig hårknut. December alltså, vilken jäkla maxad månad, det är liksom extra allt både på jobbet och privat. Jag pusslar med tiden och njuter på samma gång, gillar positiv stress. Har jobbat lite med datorn i sängen här på förmiddagen, vill bara slänga in en snabb hälsning här innan jag nu snart ska bege mig ut på stan och fixa de allra sista julklapparna. Hoppas du får en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s