Fyra favoriter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här kommer fyra härliga små julklappstips! En snygg bok är lika mycket en inredningsdetalj som inspirationskälla, här finns många bra. Lyxigt smink är alltid kul att få. Kom bara ihåg att förpackningen är förseglad, om hon skulle vilja byta färg eller så. Smycken är en perfekt present, Sophie by Sophie är en av mina favoriter. Använder mitt armband med det lilla peacemärket varje dag. Älskar ju Byredos dofter och klickade hem parfymoljan häromveckan. Smidig förpackning att ha med sig i väskan och dessutom tycker jag faktiskt att oljan stannar längre på huden än vad parfymen gör. Finns här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s