Shades of grey

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glad tredje advent och hej från söndagspromenaden. Såhär på helgerna gillar jag att använda mina mindre väskor, hinner sällan göra det till vardags eftersom jag alltid tycks släpa runt på massa saker, haha. Tycker att det är fint att kombinera en avslappnad outfit med en lite festligare clutch. Min kappa är från Never Denim Collection, sneakers från Adidas, väskan har jag fyndat second hand men liknande finns här och här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s