En riktigt god jul

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inte mycket bloggaktivitet för mig de här dagarna, jag är fullt upptagen med att fira jul tillsammans med nära och kära. Knäppte de här bilderna som hastigast idag när jag träffade mina kära barndomsvänner H och C för minijul tillsammans. Nu är granen klädd, knäcken kokad, klapparna inslagna och jag önskar er alla en riktigt avslappnande, härlig helg. Hoppas att du får fira precis som du vill. God Jul!

4 reaktioner till “En riktigt god jul

  1. God Jul Maria! Din blogg, dina vackra bilder och fina, ofta fyndiga texter har inspirerat mig jättemycket under året. Älskar din stil. You rock!=) kram Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s