Winter wonderland

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God fortsättning! Befinner mig i någon slags skön julkoma här hemma på landet och bara älskar det. Slappnar verkligen av. Kan förresten inte minnas när vintern bjöd på såhär vackert väder sist? Klarblå himmel, strålande sol, krispig luft och så marken som är täckt med ett tunt, tunt täcke med gnistrande snö. Passar på att promenera en sväng varje dag och tog kameran med mig häromdagen när mamma och jag var ute. Älskar att vi har årstider, skulle inte vilja vara utan det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här är sjön där jag badar om somrarna, en av mina absoluta favoritplatser. Och annars? Har mobilen full av suddiga partybilder från gårdagens fantastiska juldagsfest men det är en annan historia. Så himla glad över att hinna träffa så många vänner under julhelgen, det är ju tyvärr inte så ofta vi alla är hemma och lediga samtidigt. Mys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s