Lördagslunch och mellandagsrea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej från ett kallt men soligt och fint Örebro! Vigde den här lördagen till vänner, lunch och lite shopping. Eller lite och lite förresten, jag fyndade faktiskt riktigt rejält. Har du hittat något på mellandagsrean? Jag kör stenhårt på basplagg, för mig är stickade tröjor i bra kvalitet just det. Precis som sköna t-shirts och mysiga hemmaplagg… Och jeans och skinnkjolar.

Ett annat tips som jag läste häromdagen, minns tyvärr inte var, är att om du jobbar på att bygga upp en bra basgarderob, håll dig till en eller ett par designer. Det håller ihop din stil säsong efter säsong när du sedan mixar upp med fynd från kedjorna. Min basgarderob? Utan att jag knappt tänkt på det själv är det Acne som dominerar där.

På tal om något helt annat, nu ska jag dricka te och läsa ut den här boken jag seriöst knappt kan lägga från mig. Vilken känsla, vilket språk och fantastiskt flyt i texten, jag rekommenderar varmt.

2 reaktioner till “Lördagslunch och mellandagsrea

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s