8 reaktioner till “My smile is real, the fur is not

  1. Din hy är otroligt fin, får jag fråga vad du använder för hudvårdsprodukter och foundation, puder? Använder du någon porförminskande crème? Har läst om ”Blurr”-creme men har inte provat, vet du om sådan är bra? Har du tips på någon särskild? Hoppas du har tid att svara, är ju en djungel out there. 🙂 God fortsättning på julen förresten, ditt leende smittar av sig!

    1. Men tack snälla! Jag använder Truth-serien från Ole Henriksen. Designer Lift foundation från Armani, den är fantastisk. Använder inte så mycket puder och har inte jättekoll på vilket som egentligen är bäst men både ett från Clinique och ett från Mac finns i min necessär. Jag har testat 5 Second Blur från Garnier, den fungerar bra på mig! Gör huden matt och porerna blir mindre. God fortsättning själv och stort TACK igen! Kram Maria:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s