Gott nytt år!

IMG_1748Min fästman och jag mötte våren och förlovade oss i Paris

Hm, det där med att hinna med någon tillbakablick och nyårslista var inte helt lätt, har stått i köket i fem timmar och strax måste jag börja tänka på att göra iordning mig själv. Så vi säger väl gott nytt år lite såhär snabbt istället. 2014, året då jag blev friad till! Den där sagolikt vackra vårmorgonen i Paris, av alla ställen.

IMG_98066Hej från Nikki Beach i Miami

Jag reste till Miami tillsammans med drygt 300 kollegor och stylade Bik Boks sommarkampanj. Där blev vi lite som en urban myth, folk stannade på gatorna och det viskades ”have you seen that incredible large group of Scandinavian girls?” Haha.

IMG_004772Härliga dagar på Way Out West

Hade en fantastisk festivalsommar med Metallsvenskan, Norwegian Wood, Bråvalla (Lana del Rey slog allt) och Way Out West. Världens varmaste sommar hemma på landet och jag badade varje dag. Oförglömliga kvällar vid sjön och grillmiddagar ute i trädgården. Jag tog för första gången en semestervecka på hösten och åkte till Kreta. För att inte tala om alla de där fina ”vanliga” stunderna som på ett sätt kanske är de allra viktigaste, helt enkelt vardagen som vi många gånger kanske tar lite för givet. Att allt rullar på bra. Det har varit ett helt underbart år och jag känner stor tacksamhet.

Önskar nu att 2015 blir kärleksfullt och strålande för oss alla, gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s