Hotel Pigalle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I fredags kände F och jag för ett miljöombyte, en liten weekend tillsammans för att liksom runda av jul- och nyårsledigheten. Så vi hoppade in i bilen och åkte till Göteborg och checkade in på Hotel Pigalle. Så mysigt! Hela hotellet är inrett i romantisk, maxad fransk stil med tjocka sammetsgardiner, marmor, mjuka heltäckningsmattor och tavlor i guldramar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Högst upp finns baren och frukostrestaurangen som känns lika lyxmysig som resten av hotellet. Med avslappnad stämning, öppen spis, fluffiga soffor och välfylld bar är detta ställe perfekt för en dejt även om man inte bor på hotellet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Och ja, detta är ett hotell där du kan klä upp dig, speciellt på kvällstid. Det förespråkas till och med så att pumps från Louboutin i olika storlekar finns att låna gratis i receptionen! Personligen nyttjade jag inte erbjudandet men ändå, vilken bra service.

8 reaktioner till “Hotel Pigalle

  1. Åååh mys, hoppas ni haft det superskönt!! Saknar dig älskade syster! Men vi ses ju snart 😉 LÖV U ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s